18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med snabba uttag

Tack vare tekniska lösningar kan den som älskar betting numera få tillgång till extremt snabba uttag. På den här sidan presenterar vi allt om bettingsidor med snabba uttag och en topplista med de snabbaste möjliga. 

Förvirring uppstår lätt när så pass många bettingsidor använder sig av snabba uttag i deras marknadsföring. Uppfyller dem verkligen kraven eller är det bara snack, tänker du kanske? 

Därför har vi skapat den här sidan, både med djupdykande information samt topplistor av de spelbolag där man verkligen får tillgång till expressnabba utbetalningar – och även deras senaste erbjudanden.

Betting med snabba uttag är spelbranschens kanske hetaste trend för tillfället, men även den som vill läsa om svenska bettingsidor i allmänhet hittar det hos oss. 

Spelbolag med snabba uttag 2024

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Speedy Bet
Bonus
Snabbare
Bonus
X3000
Bonus

Betting med snabba uttag

Från flera arbetsdagar i väntetider för uttag bara för ett par år sedan – till en fråga om på sin höjd minuter gällande utbetalningar hos en mängd bettingsidor.

Brytpunkten skedde månader före spelmarknaden licensierades i Sverige – då blev betting med snabba uttag till verklighet på flera håll och kanter. Och nu får du, spelaren, möjligheten till denna lyx hos en stor portion av spelbolagen som verkar på marknaden. 

Bettingsidor med snabba uttag har kunnat bli en del av verkligheten framförallt av tre anledningar; spel utan konto samt tjänsterna BankID och Trustly. Senare har även fler metoder för detta dykt upp, exempelvis Swish.

Så, varför vänta flera dagar när du kan spela hos ett spelbolag där du slipper sitta på händerna och istället få ut dina uttagbara vinster snudd på omedelbart? 

Bästa bettingsidor med snabba uttag:

 • Unibet: Uttag i expressfart. 
 • Snabbare: En av de snabbaste bettingsidorna.
 • ComeOn: Direkta utbetalningar.
 • Casumo: Korta väntetider för uttag.
 • Bethard: Modernt spelbolag för snabbast service.
bettingsidor med snabba uttag

Snabba uttag hos bettingsidor

När de första spelbolagen först introducerade de snabba uttagen, var det framförallt de stora aktörerna som stack ut och implementerade detsamma. Några år senare kan man istället hitta en uppsjö olika bettingsidor med snabba uttag.

Numera är det snarare flera av de mindre och nystartade spelbolagen som pushar på utvecklingen starkast. Generellt har snabb betting, inte bara för uttag, kommit att bli ett av de starkaste teman hos dessa och det handlar i princip bara om en sak; rätt tekniska lösningar och betalningsmetoder.

Vad räknas som ett snabbt uttag?

Vad som faktiskt räknas som ett snabbt uttag är förvisso till betraktaren att avgöra. Vi anser att det ska vara en fråga om minuter, helst av allt mellan 5 till 15. 

Men eftersom det exkluderar vissa populära betalningsmetoder har vi även tagit med några andra – inom rimliga gränser. Dock maximalt 24 timmar för att betraktas vara en snabb utbetalning. 

Observera också att snabba uttag inte kan säkerställas vid alla tillfällen. Exempelvis kan teknisk problematik eller tillfälligheter vara en påverkande faktor. Detta handlar med andra ord om normaliteten hos bettingsidan.

snabbare uttag bettingsidor

Betalningsmetoder för snabbast uttag

För att få tillgång till snabbast uttag krävs det att man utnyttjar rätt betalningsmetoder. Det är den absolut huvudsakliga faktorn och då krävs det att först och främst att det är dessa finns hos ett spelbolag med snabba uttag, men också att du nyttjar rätt metod. 

Nedan kommer vi titta närmare på de betalningar som du behöver använda hos bettnigsidor med snabba uttag för få dina utbetalningar på kontot inom loppet av bara några minuter. 

Spelbolag med snabba uttag – BankID & Utan Konto

Först och främst kräver samtliga av de snabbaste metoderna för uttag att dessa är kopplade till BankID. Och varför? Helt enkelt för att du alla uppgifterna spelbolaget och banken behöver tillhandahålls via Bank ID, utan krav på extra verifiering. Snabbt, enkelt och automatiserat. 

Genom bettingsidor med BankID hittar du alltid metoder för snabba utbetalningar. Det är i princip hela fundamentet för att det faktiskt ska fungera.

Via tjänsten får man möjligheten också betting utan konto, vilket är ett modernt sätt att spela på. Här är ditt personnummer ditt konto och bankkontot helt sammankopplat med spelditot. Mer användarvänligt än så blir det inte. 

Spelbolag med snabba uttag – Trustly

Den första metoden som användes för snabba uttag hos spelbolag är med Trustly. Betalningsmetoden infördes vid sidan av BankID, som bankuttaget sedermera verifieras med. Via Trustly är pengarna från uttaget oftast på kontot inom tio minuter. 

I övrigt är Trustly som vilken bankbetalning som helst och bland flera av alla bettingsidor med Trustly brandar sig som just snabba snabba bettingsajter. 

Precis som med ovanstående är programmet inte bara en användarvänlig metod för transaktioner, utan också en av de absolut säkraste metoderna. 

trustly snabba uttag

Spelbolag med snabba uttag – Swish

Senast ut bland de metoder som finns för snabba utbetalningar hos spelbolag är Swish. Många svenskar använder tjänsten dagligen i deras vardag, men runt betting är fenomenet ett nytillskott. 

Först landades flera bettingsidor med Swish för insättningar, för att nu även gälla just uttag. Antalet är emellertid fortfarande relativt få, men under 2022 förväntar vi oss fler skaffa det. 

Med Swish-utbetalningar kan vinsterna till och med landa på kontot inom loppet av sekunder, istället för minuter. Därför är detta någonting många spelare letar efter.

betting med snabba uttag swish

Andra snabba utbetalningar hos bettingsidor

De betalningsmetoder vi nämnt ovanför säkerställer funktionaliteten för bettingsidor med snabba uttag, men finns det andra metoder för snabba utbetalningar hos bettingsidor? Absolut, om än inte precis lika snabba. Däremot finns andra fördelar med dessa – vi pratar om olika e-plånböcker. 

De mest använda samt populära av dessa är Neteller samt Skrill, där man ofta kan ha uttaget klart inom loppet av maximalt 24 timmar och ofta bara några få. Dessa landar då istället på en e-plånbok istället för banken, som med övriga metoder. 

Bettingsidor med snabbast utbetalningar

 • No Account Bet: Betta utan konto & med expressuttag.
 • FastBet: Enbart snabba uttagsmetoder. 
 • Hajper: Lanserades för att erbjuda snabbast betting.
snabba uttag no account bet

Bettingsidor utan snabba uttag

Tiderna för snabba uttag skiljer sig alltid beroende på spelbolag, betalmetod och eventuella hanteringstider. Dock finns det ett antal bettingsidor utan snabba uttag och uttagsmetoder för att kunna erbjuda det. Detta är bland andra Bet365 och Tipwin. 

Dock ska det nämnas att även dessa har snabbare uttag än de tidigare haft. Generellt tar även dessa spelbolag större allvar på att förkorta hanteringstiderna för diverse ärenden – mycket tack vare den tuffa konkurrensen.

Med vissa metoder hos de bettingsidor som inte har snabba uttag kan man, ibland och med visst flyt, inte behöva vänta mer än en hel arbetsdag på uttagen.

Fördelar på bettingsidor med snabba uttag

Precis som i princip alla sektioner på den här sidan understryker finns det mängder av fördelar med att spela på dessa bettingsidor – utöver att de erbjuder just snabba uttag.

Bettingsidorna som har metoder kompatibla med snabba utbetalningar har ett mål; att förbättra användarvänligheten. På bettingsidor med snabba uttag hittas ofta funktioner som spel utan konto samt vass livebetting. 

Att utbetalningarna dessutom verifieras med BankID för de snabbaste uttagen innebär enorm säkerhet för dig som spelare. För många är det betydligt mer bekvämt än att använda exempelvis sitt bankkort på nätet, och dessutom slipper man dela sina personliga uppgifter med spelbolaget. 

 • Du slipper vänta länge på dina uttag.
 • Säkra metoder för utbetalningar. 
 • Färre uppgifter som delas med spelbolag.

Finns det några nackdelar?

Vi har svårt att peka ut specifika nackdelar med att spela på bettingsidor som har snabba uttag. Det förklarar egentligen sig självt – vem vill egentligen vänta på att få ut sina vinster? 

Vad som dock är återkommande hos ett flertal av dessa spelbolag är att de har färre olika betalningsmetoder, vilket kan påverka de som föredrar att betala med kort eller använder e-plånböcker. 

Dessutom finns det en del svenskar som även saknar BankID, vilket innebär att de överhuvudtaget inte kan spela hos dem. Då och då kan även tjänsten ha störningar, vilket innebär att man inte kan komma åt sitt konto om det saknas klassisk inloggning med användarnamn samt lösenord. 

snabba betalningar

Framtiden för snabba uttag & betting

Hur ser framtiden ut runt snabba uttag för betting? Ljus, tror vi, och åren som varit talar knappast emot det. Vi kan tro och hoppas på fler metoder för att räknas inom kategorin bettingsidor med snabba uttag samt att de som fortfarande inte har några skaffar det. 

Därutöver finns fler faktorer inom snabb betting, där det finns förbättringspotential. Detta kan exempelvis vara bättre verktyg för livebetting och bättre statistikverktyg för att snabbare kunna placera sina bets.  

Dessutom kan det säkerligen komma konkurrenter till Bank-ID för verifieringar av betalningar, vilket då också skulle kunna öppna upp för andra betalningsmetoder att dra ner på tiden.

FAQ

Eftersom snabba uttag hos spelbolag är ett så pass nytt fenomen, är det många som har funderingar om hur det fungerar. Nedan besvarar vi frågor som vi mött från spelare förut. 

✅ Hur snabbt värderar vi vara ett “snabbt uttag”?

Ett som tar maximalt 15 minuter och helst av allt under fem. Vi är dock medvetna om att yttre omständigheter ibland kan fördröja ens transaktioner, men det ska åtminstone vara grundregeln.

✅ Vilken betalmetod brukar ge de snabbaste uttagen?

Genom Trustly som betalmetod får du möjligheten till snabba uttag. Det är enkelt att använda; som vilken onlinebetalning som helst samt med verifiering via bankidentifering.

✅ Är det skillnad på snabba betalningar för betting och casino?

Nej. Samma gäller på hela den svenska spelmarknaden, oavsett om det handlar om betting, casino eller poker. Många spelbolag erbjuder dessutom spel på flera olika spelprodukter, vilket innebär att man kan spela med samma saldo på dessa.

✅ Är snabba uttag avgiftsfria?

Ja. Det händer förvisso att få bettingsidor med snabba uttag kan ta avgifter, men det har ingenting med metoden i sig att göra och normalt är detta ingenting som spelbolag håller på med.

✅ Vilket bettingsidor har snabbast uttag?

Det är svårt att säga vilket spelbolag som har snabbast uttag, eftersom det alltid kan skilja sig från fall till fall och beror på metoderna man använder för uttagen. Ett som vi konsekvent sett varit bra för snabba uttag är dock Snabbare. 

Vi sammanfattar 

Att betta ska vara enkelt och därför uppskattar vi bettingsidor med snabba uttag djupt. Och sådana finns det en uppsjö av på marknaden. De bästa hittar ni i vår topplista på toppsektionen av den här sidan. 

Utvecklingen som skett och fortfarande sker i branschen – automatiseringen och snabbare processer – rullar på i raketfart. Svenska spelbolag utan snabba utbetalningar kan numera räknas på två händer, och snart finns de eventuellt inte kvar överhuvudtaget. 

Att betting med snabba utbetalningar är eftertraktat kan man se bevis på i såväl den reklam som spelbolagen gör, men också sökbeteendet från spelare runtom i landet. Det har ökat enormt, och ser ut att fortsätta i samma takt.