18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Lagligheter

Om Bonus-kampanjkod.se

Bonus-kampanjkod.se är en spelguide för oddspelare på nätet. Vi avser att:

  • Hjälpa dig att erhålla de bästa bonusarna och specialerbjudandena
  • Recensera lagliga och schyssta spelsajter
  • Ge gratis råd, tips och strategier för betting och spelande

Partnerskap och annonsering

Bonus-kampanjkod.se drivs av Better Collective Paris, som har en kommersiell relation med vissa betting- och speloperatörer.

Better Collective Paris inleder endast partnerskap med lagliga operatörer.

När du registrerar dig på ett spelbolag utifrån våra råd, erhåller vi en kommission från operatören. Vi marknadsför även vissa operatörer på tydligt identifierade annonseringsutrymmen, vilket är tydligt separerat från redaktionellt innehåll.

Kommissionens betalningar bidrar till skapandet och skötseln av hemsidans innehåll.

Redaktionell självständighet

Vi värdesätter vår redaktionella självständighet väldigt högt.

Våra redaktionella team påverkas inte på något sätt av något kommersiellt partnerskap. Våra jämförelser och rekommendationer baseras på tydliga och transparenta kriterier.

Vi strävar efter att tillhandahålla med en omfattande guide avsedd för betting och spelande på nätet, vilket hjälper läsarna att ta de rätta besluten för just dom.

Säkert och lagligt spelande

Vi kommer aldrig marknadsföra illegala spelsidor, vi är dessutom tvungna att informera dig om legala restriktioner, beroende på var du befinner dig.

Vi uppmanar våra läsare som faller offer för orättvis behandling av spelsajter att informera om detta via kommentarsfältet, eller kontaktsidan på vår hemsida.

Vi kommer även hjälpa dig att förstå krav och regler i samband med bonusar, precis som andra erbjudanden som tillhandahålls av de casinon vi marknadsför.

Läsare måste använda vårt innehåll på ett lagligt sätt och vi är inte ansvariga för något bedrägligt användande eller påföljande konsekvenser.

Beroende

Onlinespelande kan vara beroendeframkallande för vissa och vi kan inte hållas ansvariga för detta. Om spelande påverkar dig eller personer i din närhet, ska du söka stöd och rådgivning för att förhindra och behandla problematiskt spelande.

Hjälp oss att förbättra Bonus-kampanjkod.se!

Better Collective Paris har ett nätverk av spelsajter, som har publicerat innehåll sedan 2010. Visst innehåll kanske inte längre är aktuellt och därför välkomnar vi dig att lämna en kommentar eller kontakta oss, så att vi kan korrigera detta där det är möjligt.

Rättslig information

Webbsidan drivs av Amazon Web Services LLC
P.O. Box 81226
Seattle, WA 98108-1226
http://aws.amazon.com

Bonus-kampanjkod.se drivs av:

Better Collective Paris
42 rue de Maubeuge
75009 Paris 09

Ansvarig utgivare: Henrik Lykkesteen

https://www.stodlinjen.se/