18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Svenska Spel finns det någon bonuskod 2024?

Svenska Spel är Sveriges största spelbolag som erbjuder spel på sport, poker, bingo, turspel och lotteri. Svenska Spel ägs av den svenska staten och all eventuell vinst går tillbaka till samhâllet och finansierar sjukvård, barnomsorg, forskning och kommunikationer. Svenska Spel är också en av de största sponsorerna till svensk idrott.

Svenska Spel jobbar för ett sunt och ansvarsfullt spelande i första hand. I artikeln får du veta allt om Svenska Spel och aktuell bonuskod.

Vi har för närvarande inget avtal med Svenska Spil, men du kan läsa några av våra andra bookmaker recensioner nedan och få en riktigt bra bonus där:

BookmakerLäs recensionFå bonusen
PAF logoLäs recension
Unibet logoLäs recensionHämta bonus
svenska spel bonuskod

Så här registrerar du dig

För att registrera dig klickar du på länken ovan och väljer logga in. Där väljer du alternativet  “Bli kund”.

Genom att bli kund på svenskaspel.se ansöker och får du då ett spelkonto och ett spelkort som ger dig tillstånd att spela. Spelkontot är din virtuella plånbok.  Du kan själv satta gränser för ditt spelande med en veckobudget så att du spelar lagom. Spelkortet är Svenska Spels kundkort. Med Spelkortet har du tillgång till tjänster som bevakning av pågående spel och vinstutbetalningar. Har du spelkort sedan innan kan du skapa en inloggning om du även vill spela online. För närvande har Svenska Spel ingen bonuskod. Letar du efter en bonuskod kan du läsa en här artikeln om PAF bonuskod för registrering.

Dessa spel finns hos Svenska Spel

Svenska Spel erbjuder Oddset, Stryktipset, Måltipset, Europatipset bland annat när det kommer till sportspel. På svenskaspel.se kan du spela och se resultat eller så kan du lämna in din kupong hos ombud som finns runt om i landet. Stryktipset är ett klassiskt 1X2-spel på fotbollsmatcher i främst England eller Allsvenskan.

Turspel är helt enkelt där du behöver tur för att vinna. I de olika spelen som Svenska Spel erbjuder, Keno, Lotto, Eurojackpot och Joker, så gäller det att  pricka in så många rätt som möjligt i en nummerserie. Keno är ett nummerspel med dragning varje dag. På Eurojackpot gäller det att pricka in 5 nummer och 2 stjärnnummer. Dragning varje fredag. Läs mer nedan om Lotto och Joker.

På svenskaspel.se kan du även spela poker. För att spela behöver du ladda ner pokerklienten. Du kan spela Texas Hold'em, Omaha, Omaha Hi/Lo, Mörkpoker, 7-korts Stötpoker och Americana. I pokersekttionen erbjuds även pokerskola, krönikor och spelarinformation. Det finns en iPad-app där man än så länge endast kan spela Texas Hold'Em.

I övrigt har Svenska Spel ingen app om du vill spela på exemeplvis stryktipset eller oddset, men du kan använda den mobila versionen av sajten om du vill spela genom din telefon. Det finns en app för Mål- och resultatservice som du kan ladda ner till både iPhone och Android.

Lotto

Lotto med drömvinsten

Hos Svenska Spel kan du spela pa Lotto och ha chans att kamma hem drômvinsten. Du kan spela antingen enkelrader och tippa 7 nummer, eller välja färdiga spel.  Drömvinsten är Sveriges största spelvinst och är alltid på minst 75 miljoner svenska kronor och växer för varje vecka tills någon tar hem vinsten. Då börjar summan om igen på 75 miljoner.  För att vinna drömvinsten gäller att du har sju rätt pa lotto och två rätt på joker. Joker är ett tilläggsspel som också kan spelas med Stryktipset, Måltipset, Europatipset och Viking Lotto.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.