18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med CS:GO

Att idag hitta en bettingsida som har CS:GO i vardagliga utbud är ingen konst. Det som gäller precis som vid all typ av betting är att hitta spelbolaget med störst utbud och bäst odds därtill. Där kommer vår expertis in och vi ska tipsa om bettingsidor med CS:GO och vilka av dessa som lämpar sig bäst att förlägga sitt spelande på.

Våra tips: Så kan du betta på CS:GO med störst framgång!

Bästa spelbolag med CS:GO 2021

Topplista.

Läs mer: om bettingsidor i Sverige samt ta del av flera topplistor.

CS:GO betting sidor

Spelbolag med CS:GO i sitt utbud var till en början ytterst få och möjligheterna till olika spel begränsat. Med ett snabbt växande intresse för både sporten och att spela på den så dröjde det inte länge förrän flera spelsajter erbjöd ett utbud för CS:GO. Nu är det mer regel än undantag att utbudet innehåller och även i vissa fall domineras av Esport i allmänhet och CS:GO i synnerhet.

Att sondera terrängen för att hitta det bästa spelbolaget för elektronisk sport och flaggskeppet CS:GO är inte helt enkelt. Det erbjuds på många olika ställen. Positivt är att man kan vara kräsen och välja och vraka för att hitta den spelsajt som passar dig som spelare allra bäst. Med gott om sidor som har både ett starkt utbud samt fina odds så kan man gå på djupet och leta efter detaljer som höjer spelupplevelsen. Exempel kan vara livebetting med tillhörande livestreaming. Till skillnad från andra sporter så är upplevelsen av att bevittna matcher och turneringar likvärdig var man än befinner sig i världen.’

Bettingsidor med odds på CS:GO

Med hjälp av våra experter har vi självklart letat fram de spelbolag som erbjuder bäst odds på CS:GO. Kriterierna har bland annat bestått av att spelbolaget i fråga ska ha ett stort utbud. Gärna med både stora turneringar och mindre, vardagliga ligor på menyn. Även odds som sticker ut på marknaden krävs för att ta en plats på topplistan.

Bet365 CS:GO

Bet365 är inte bara en av de riktigt etablerade jättarna när det kommer till ett utbud kring mer klassiska sporter såsom fotboll, tennis och ishockey. Även CS:GO är nu en av spelsajtens stora dragplåster och det erbjuds ett rikligt utbud som matchar den stora efterfrågan som finns på odds för sporten.

Unibet CS:GO

Även Unibet har insett storheten i CS:GO och sticker ut på scenen. Spel från både större och mindre event ackompanjeras av flera olika spelformer på matcherna. Matchvinnare, kartvinnare, handikapp och över/under är stående inslag.

Bettingsidor med bäst odds på CS:GO

Topplista.

CS:GO hos spelbolag

Esporten växer explosionsartat och inte minst CS:GO och knyt samman lite med “hur populärt” det blivit att spela på csgo-odds hos spelbolag. Ungefär: en marknad med “hård konkurrens” om spelarna pga dess tillväxt.

Även mindre spelbolag har tagit fasta på det stora intresse som finns för CS:GO. Sporten i sig växer något enormt för var år som går, både publikt och vad gäller intresset för betting. Därför erbjuder väldigt många spelbolag odds på CS:GO och det krävs att man pushar det ett steg längre för att sticka ut på en tuff marknad. Det räcker alltså inte bara att erbjuda ett ordinarie spelutbud utan man får ta till extra knep. Spel på mindre ligor, livebetting och livestreaming är exempel på adderingar som kan göras för att locka till sig spelare.

Allmänt om Counter-Strike: Global Offensive

En förutsättning för att betta på CS:GO är att man har en klar uppfattning om vad det är för spel. Förkortningen står för Counter-Strike: Global Offensive. Spelet är ett förstapersonsskjutspel som gavs ut första gången 2012. CS:GO är i sig en efterföljare till det mer rustika och kanske för vissa klassiska Counter-Strike 1.6. Idén med spelet är dock densamma.

Likt alla tidigare spel i serien är det ett FPS-spel i flerspelarläge. Ofta i lag om 5 så ställs man öga mot öga mot ett motståndarlag. Där ska man antingen som lag terrorister eller lag antiterrorister använda sig av taktiskt kunnande och skicklighet för att besegra motståndarna. Målet består i regel av att ena laget, terroristerna, ska plantera en bomb. Antiterroristernas uppdrag är att antingen stoppa terroristerna från detta, alternativt att stoppa bomben från att explodera. En spelrunda slutar när antingen så sker eller när det ena laget eliminerat det andra.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.