18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med fotboll

Vi på Bonus-kampanjkod har samlat ihop våra favoriter av bettingsidor med fotboll. Dessa har, enligt oss, det bredaste utbudet, bästa oddsen och mest underhållande marknader för den som uppskattar betting på fotboll. Ni hittar också topplistor nedanför.

Missa inte: Hos oss hittar du också tips om hur du finslipar dina kunskaper i att betta på fotboll.

Bästa bettingsidorna för fotboll

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Snabbare
Bonus
X3000
Bonus
Speedy Bet
Bonus

Bettingsidor med odds på fotboll

När vi letat efter bettingsidor med odds på fotboll samt rankar dessa, ser vi det ur flera aspekter. Dels är vi som skriver på sidan också fotbolls- och bettingälskare med lång erfarenhet av spel, men utöver subjektiva åsikter har vi också tittat på objektiviteter som – utbudet av hur bra odds de har på fotboll, utbudet av spel samt produkten som helhet. Vi har också samlat våra favoriter bland bettingsidor med sportbetting samlat på ett och samma ställe.

Hos en bettingsida med odds på fotboll söker vi efter hela paketet. Det är världens största sport, att titta samt spela på, och då krävs det en hel del för att konkurrera på marknaden.

Vi letar, utöver att oddsen per sig ska vara bra och att det ska finnas många spel, också vilka typer av marknader bettingsidorna erbjuder odds på. Här uppskattas variation, som allt från stora marknader till spelarspecialer eller andra mindre marknader.

Bettingsidor med bäst odds på fotboll

Så, vilka är de absolut bästa bettingsidorna med odds på fotboll – enligt oss?

Bet365 

Bet365 är det världsledande spelbolaget som används av spelare världen över, med licens på mängder av marknader. Spelbolaget har historiskt haft ett gediget fokus på just sportbettingen och fotboll. Hos dem hittar du fantastiska odds, enormt utbud av spel samt underhållande specialfunktioner.

Genom oss kan du hitta en bet365 kampanjkod för dig som vill aktivera en välkomstbonus. Om du uppskattar bra odds på fotboll, kommer du uppskatta bet365. 

ComeOn

Hos ComeOn hittar du ett mäktigt utbud av fotboll och du kan spela på evenemang runtom i hela världen, stora som små. För konkurrenskraftiga odds på fotbollens Premier League, Champions League eller Allsvenskan via SBtech rekommenderar vi starkt betting på fotboll hos ComeOn och ni kan läsa mer om det här hos oss.

Betsson

Betsson är ett svenskt, klassiskt spelbolag som historiskt samt nu alltid varit starka på svensk sport. Fokuset har delvis varit lokalt, utan att för den delen missa på den internationella fotbollen. Någonting vi starkt uppskattar är att Betsson använder sig av egna oddssättare, och inte externa, vilket innebär mer unika odds på fotboll för dig som bettar. 

Betfair

Betfair skiljer sig fundamentalt från övriga bettingsidor med spel på fotboll ovanför. Detta är för att de är en spelbörs, vilket innebär att spelare möter spelare istället för spelare mot oddssättare. Det som Betfair tillhandahåller är en plattform för detta, likt en aktiemarknad för spelare, och tar en låg avgift på spelen. Det betyder att du får ännu högre odds. 

Jämför odds på fotboll

Likt tidigare nämnt så ska det slås ett slag för oddsen och att lägga ner tid på att hitta det bästa oddset för just ditt spel. Om ett spelbolag erbjuder 4,00 på att en spelare ska göra mål och ett annat erbjuder 4,80 så är det för att du ska bli framgångsrik i betting på fotboll viktigt att ta sig tiden och byta bolag för just det spelet. Hålla koll på oddsrörelserna och ge sig själva de allra bästa förutsättningarna för att bli framgångsrik på fotboll betting.

Att ha flera bettingsidor att spela på, med registrerade konton, är med andra ord en bra idé om du är en spelare som bryr sig om marginalerna – och i längden; att vinna.

Fotboll på bettingsidor

Betting på fotboll finns i alla möjliga former och konstellationer. 1934 såg Stryktipset dagens ljus och har sedan dess förgyllt spelares lördagseftermiddagar året runt. Fler klassiker finns i “Lången” och “Bomben” som också funnits med under en längre tid.

På senare tid är det med sällskap av nämnda långkörare livebettingen som tagit betting på fotboll till en ny nivå och numera erbjuds det spel på fotboll runt om i hela världen. Faktum är att du kan hitta hundratals spel tillgängliga på en och samma match, på ett och samma spelbolag.

De stora pjäserna har fått stå åt sidan när andra operatörer tagit plats på den svenska spelmarknaden. Sedan licensieringen håller också svenska bettingsidor avsevärt mycket högre nivå än i många andra områden ute i Europa eller världen och du som vill hitta betting sidor för fotboll behöver inte leta länge.