18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Livebetting

Som en av de mest populära spelformerna är live betting-funktionaliteten någonting som spelbolagen ständigt arbetar hårt med att förbättra. På den här sidan listar vi bettingsidor med livebetting samt informera er mer om ämnet i sin helhet. 

Livebetting uppskattas av de allra flesta sportbettare därute. Det är inte svårt att inse varför; här får man ännu mer action än till betting inför matcher. Förmågan att ta rätt beslut vid rätt tillfälle kräver fingertoppskänsla och träning, men också en plattform med bra live betting sida. 

Om man vill läsa mer om hur livebetting fungerar har vi en dedikerad guide även för den som vill slipa på detaljerna och bli en bättre livebettare. 

Spelbolag med livebetting 2024

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

X3000
Bonus
Speedy Bet
Bonus

Bästa livebetting-sidan

En bra sida för live betting innehåller ett stort utbud där man kan hitta fina odds på alla möjliga sporter och event. Specialfunktionerna ska vara on-point och det ska vara smidigt att placera ett spel. Detta är hela fundamentet som den bästa live betting sidan ska uppfylla. 

I princip kan man säga att det hela kokar ner till att handla om smidig-, användarvänlighet och sådant som är bra att kombinera med livebetting. Om man är intresserad av fler av de bästa betting sidorna har vi även en fullfjädrad guide om detta.

Vi på Bonus-kampanjkod.se har sammanställt våra favoriter bland live betting sidor i topplistan och därutöver är vårt enda tips att testa de som känns bäst, jämföra och sedermera komma till en slutsats. 

Bet365

Bet365 är sedan länge en pionjär på livebetting och de håller alltjämt toppklass. Här finns ett övermäktigt utbud, möjlighet att se många av de matcher som finns på liven samt en utmärkt applikation för att livebetta. Bet365 livebetting är spelarnas favorit, likväl som vår. Här tar det inte mer än högst ett par sekunder att placera det odds du vill och vi ser konkurrensen som ett par steg bakom.

Funktioner hos bettingsidor med livebetting

Utöver en allmänt bra livebetting-produkt, finns det en radda funktioner som är önskvärda – inte minst hos bettingsidor optimerade för livebetting. Här finns det ett antal saker att beakta; navigeringen på livebetting-sidan, hur väloptimerade den är i mobil eller app samt tillgången till exempelvis cash out och live stream.

Spelbolag med liveodds & cash out

Ett populärt komplement hos spelbolag med livebetting är spelfunktionen cash out. Med det kan du, mitt under ett event och till rådande liveodds, checka ut ditt spel – med en totalvinst eller minimerad förlust, till en föreslagen betalning hos bettingsajten. 

Hos bettingsidor med cash out kommer du utan tvekan få en trevligare upplevelse gällande just livebetting. Men kom ihåg att inte överanvända verktyget för att maximera dina långsiktiga resultat. 

Spelbolag med liveodds & streams

I tider av dyra TV-abonnemang och streamingtjänster finns det ett fantastiskt alternativ. Bettingsidor med liveodds tillhandahåller dessutom inte sällan live streams och det upp emot hundratusentals sportevenemang per år. Allt från de största matcherna i fotboll till exempelvis bordtennis.

När du tittar efter operatörer med livebetting, rekommenderar vi varmt att det också är en av de bettingsidor med live stream som finns ute på marknaden. Genom att se en match du spelar på, kan du också ta bäst beslut. 

bettingsidor med livebetting - betfair

Bettingsidor med livebetting på fotboll

Mot den svenska marknaden är bettingsidornas konkurrens hårdast runt livebetting på fotboll. Redan innan en match startar så finns det oändliga spelformer för i princip varje match på marknaden. När sen matchen drar igång och dyker upp på liven så utökas spelmöjligheterna. 

Här kan du exempelvis hitta bekanta spel som vilket lag som vinner matchen, hur många mål som görs och vem som gör nästa mål blandas med hörnspel, kortspel och du kan till och med satsa på när nästa inkast ska ske. 

Bäst bettingsidor med livebetting för fotboll:

  • Unibet
  • Betfair
  • Pinnacle

Bettingsidor med livebetting på tennis

Även tennis är en fantastiskt stor sport för bettare och således ett stort fokus för olika bettingsidor.  Spelbolagen erbjuder flera spännande spelformer och är man snabb på knapparna kan man läsa av spelmönster och spelrörelser till sin vinning. 

Eftersom tennis i regel är en enmanssport så kan man även dra nytta av en spelares kroppspråk och momentum och där kan bettaren får ett övertag mot spelbolagen gällande livebetting på tennis.

Vanliga spel som erbjuds är förutom matchvinnare och setvinnare, spel kring vem som vinner nästa game, nästa boll och vad det exakta resultatet blir i ett game eller set. När det vankas Grand Slam-turneringar så utökas spelbudet och med flera matcher igång samtidigt så kan man hitta flera intressanta spel.

Bäst bettingsidor med livebetting för tennis:

  • Bet365
  • ComeOn
  • William Hill

Bettingsidor med livebetting på hockey

Att svenskar älskar ishockey är ingen nyhet och det är också extremt populärt för livebetting – något som bettingsidorna är medvetna om. Framförallt är det liveoddsen som lockar många och det kan sannolikt förklaras i hur snabbt det svänger i hockeyn. En fartfylld och ofta oförutsägbar sport.  

Liveoddsen på hockey tenderar att svänga lika mycket som sporten själv. Bettingsidor som erbjuder livebetting på hockey har ofta spel på oftast matchvinnare, handikappspel, över/under samt målskyttespel. När en match hamnar på liven så adderas flera spel där det kan handla om sekunder för spelvärdet att komma upp och sen försvinna.

Bäst bettingsidor med livebetting för hockey

  • Betsson
  • NordicBet
  • Casumo
livebetting hos william hill

Spelbolagens fördel på livebetting

Det finns en hel del saker som särskiljer livebetting och normal betting hos olika spelbolag. Allt som oftast är den matematiskt återbetalningen, alltså var bettingsidorna återbetalar, något lägre på livesektionen. Detta är någonting man ska ha i beaktning under ens livebettingsejour. 

Däremot är den stora fördelen för dig, spelaren mot spelbolaget, att oddsen tenderar att bli mindre korrekta i stort och att det kan finnas stora vinningar att dra där. Snabba och precisa analyser kan med utnyttjas extra bra när liveoddsen svänger. 

FAQ: 

Här hittar ni frågor samt svar som tenderar att uppstå runt livebetting och de bettingsidor som erbjuder det. 

✅ Vad är live betting?

Livebetting är möjligheten att utifrån en matchbild bilda sig en uppfattning och använda det som en fördel gentemot spelbolagen. Det är även till för att stärka sin analys man gjorde innan matchen och säkerställa att man var på rätt spår. Söker man högre odds och fler valmöjligheter så är live betting en utmärkt funktion att använda sig av.

✅ Hur kan man livebetta framgångsrikt?

Genom att lita till din egna uppfattningsförmåga och kunskap samt genom att kunna läsa av oddsrörelser. Att som nämnt ha is i magen och veta när man ska satsa, eller för den delen avstå

✅ Vilka kriterier väger högst för bra livebetting hos spelbolag?

För att ett spelbolag ska ha en uppskattad livebetting så kräver det att utbudet är stort, att designen är användarvänlig och att det är funktionerna är enkla men ändå moderna. Det ska från tanke till lagt spel inte behöva gå många sekunder då livebetting grundar sig på att man fattar snabba beslut.

✅ Vilka nackdelar finns med livebetting?

Nackdelarna kretsar främst kring att det alltid finns en risk att man går över till att leta odds liv på ren impuls. Man faller då bort från att analysera och går istället mot högre odds och större risker. Alla event finns inte tillgängliga att se live. Då är det extra viktigt att man har koll på andra förutsättningar för spelet.

Sammanfattning

På den här sidan har du fått fördjupa dig i ämnet livebetting hos bettingsidor samt fått tips till de absolut bästa sidorna för liveodds. Via topplistan hittar du enbart spelbolag av riktigt hög kvalitet, liksom med en svensk spellicens, så att du kan vara trygg när du spelar och samtidigt få en fantastisk spelupplevelse. 

182 articles