18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Live betting: Spela på odds live

Att spela på odds live har blivit en oerhört populär och uppskattad spelform. Det ger en extra spänning under tiden man kollar på en match och vill man nyttja sin förmåga att läsa av en match på bästa sätt så är det den optimala vägen att betta på. Ett snabbt och modernt sätt att spela på och att öka aktiviteten för den som önskar att göra det. Med livebetting kan du hitta både högre odds och fler möjligheter där du som spelare kan lägga fokus på en spelform och följa dess utveckling under matchens gång.

Bettingsidor med live betting 2021

Topplista.

→ Fler sidor för betting 2021.

Livebetting förklarat

Som namnet vittnar om så är live betting din möjlighet att under ett pågående event placera ett spel. TIll skillnad från när du lägger ett spel innan spelstopp så kan du genom att betta live följa matchens utveckling och analysera den för att sen komma fram till ett spel att lägga medan den spelas. Alla sportälskare vet att oberoende av vilken sport det är som utövas så kan det svänga snabbt. Oförutsedda händelser kan göra att en eventuell analys man gjorde innan match förändras helt. Det kan röra sig om ett oväntat mål, en utvisning eller en skada av något slag. Live betting ger dig möjligheten att samtidigt som du ser matchen hitta guldkornen som ploppar ut som en följd av händelserna.

Numera finns det möjlighet att spela på odds live under i princip alla evenemang. Ibland kan man även avvakta till dess att ett event har börjat för att finna fler spelmöjligheter på livemarknaden.

Bästa live betting sidan

Tips: Superpopulära Cash Out – där du får mer makt över ditt spelande – är en funktion som passar utmärkt ihop med livebetting. Då kan man stänga sitt spel om man tror att matchen är på väg åt fel håll. Det finns även minska förlusten ifall det är så att man inte väntar sig att det ska gå vägen

En riktigt bra sida för livebetting innehåller ett stort utbud där man kan hitta fina odds på alla möjliga sporter och event. Funktionerna ska vara smidiga och det ska vara enkelt att lägga ett spel. Det måste även gå snabbt för att funktionen med att spela på odds live ska fyllas. Populärt är även om spelbolaget erbjuder livestreaming och snygg grafik då det är väsentliga delar för att kunna följa en match och dess utveckling. Gör göra din research bland live betting sidor för att hitta den bästa live betting sidan just för dig.

Livebetting för fotboll

Den mest populära sporten när det kommer till livebetting är inte helt oväntat fotboll. Redan innan en match startar så finns det oändliga spelformer för i princip varje match på marknaden. När sen matchen drar igång och dyker upp på liven så utökas spelmöjligheterna. Mer bekanta spel som vilket lag som vinner matchen, hur många mål som görs och vem som gör nästa mål blandas med hörnspel, kortspel och du kan till och med satsa på när nästa inkast ska ske.

Hos bet365 finns live odds för fotboll och mängder av annan sport. Vi rekommenderar varmt att kika in dem, du som vill ha en förstklassig bettingupplevelse.

Ligger ett lag under så kan man till exempel hålla koll på hörnmarknaden om man tror att det laget kommer att trycka på och på så sätt öka chanserna att skapa offensiva hörnor. Precis som före matcherna så finns det kombinationsmöjligheter där du kan plocka ut livespel från flera olika matcher för att öka oddset. Spelar du live odds fotboll så sätts verkligen dina kunskaper på prov.

Livebetting för tennis

Att leta odds live på tennis är också en omåttligt populär marknad. Spelbolagen erbjuder flera spännande spelformer och är man snabb på knapparna kan man läsa av spelmönster och spelrörelser till sin vinning. Eftersom tennis i regel är en enmanssport så kan man även dra nytta av en spelares kroppspråk och momentum.

Vanliga spel som erbjuds är förutom matchvinnare och setvinnare, spel kring vem som vinner nästa game, nästa boll och vad det exakta resultatet blir i ett game eller set. När det vankas Grand Slam-turneringar så utökas spelbudet och med flera matcher igång samtidigt så kan man hitta flera intressanta spel.

Livebetting för hockey

Liveodds på hockey tenderar att svänga lika mycket som sporten själv. Det som erbjuds innan matcherna är oftast matchvinnare, handikappspel, över/under samt målskyttespel. När en match hamnar på liven så adderas flera spel där det kan handla om sekunder för spelvärdet att komma upp och sen försvinna.

Om du märker av att ett lag trycker på så kan du bland annat satsa på vilka som gör nästa mål och vilket lag som gör ett visst antal mål snabbast. Mot slutet av tighta matcher när lag plockar ut målvakterna så finns det flera spel att sikta in sig på om man tror att en extra utespelare ska bära eller brista.

Fördelar med live betting

Har man ett skärpt sinne och god analysförmåga så kan livebetting vara en riktig guldgruva. Det krävs dock att man följer matcherna som man avser att betta live på och har is i magen.

Du har möjlighet att hitta en stor fördel gentemot spelbolagen då oddsen främst ändras utifrån händelserna i matcherna. Kan du göra en egen analys av mindre tendenser så kan du ligga ett steg före

Utbudet blir allt som oftast större när matchen drar igång, vilket ökar chansen att hitta något riktigt spelvärt

Om du var osäker på en spelares form eller dylikt innan match kan du genom att avvakta utvecklingen av matchen få ytterligare kött på benen innan du lägger ditt spel

Nackdelar med live betting

Som med alla spelformer så finns det saker att se upp med. Vad gäller att spela på odds live så är det främst att man jagar bra odds istället för bra spel med värde i. Håller man sig inte kall utan låter impulsen ta överhanden så kan man snabbt hamna i en negativ spiral och omedvetet öka riskerna.

Det kan vara lockande att spela till ett bra odds även om man inte hunnit göra en analys av spelet i fråga. Det är i längden ingen bra idé

Om man hamnar i en negativ trend finns det en risk att man går ifrån den ack så viktiga analytiska delen och istället spelar mer impulsivt. Då är det lätt hänt att man stirrar sig blind på odds och inte tar hänsyn till hur matchbilden ser ut.

Spelar man live så gäller det att tro på sitt spel, även om det första inte går åt hållet man önskar. Skulle man inte göra det och börja misstro sin förmåga så är risken att man börjar fega.

Frågor och svar: live betting

Vad är live betting?

Livebetting är möjligheten att utifrån en matchbild bilda sig en uppfattning och använda det som en fördel gentemot spelbolagen. Det är även till för att stärka sin analys man gjorde innan matchen och säkerställa att man var på rätt spår. Söker man högre odds och fler valmöjligheter så är live betting en utmärkt funktion att använda sig av.

Hur kan man livebetta framgångsrikt?

Genom att lita till din egna uppfattningsförmåga och kunskap samt genom att kunna läsa av oddsrörelser. Att som nämnt ha is i magen och veta när man ska satsa, eller för den delen avstå

Vilka kriterier väger högst för bra livebetting hos spelbolag?

För att ett spelbolag ska ha en uppskattad livebetting så kräver det att utbudet är stort, att designen är användarvänlig och att det är funktionerna är enkla men ändå moderna. Det ska från tanke till lagt spel inte behöva gå många sekunder då livebetting grundar sig på att man fattar snabba beslut.

Vilka nackdelar finns med livebetting?

Nackdelarna kretsar främst kring att det alltid finns en risk att man går över till att leta odds liv på ren impuls. Man faller då bort från att analysera och går istället mot högre odds och större risker. Alla event finns inte tillgängliga att se live. Då är det extra viktigt att man har koll på andra förutsättningar för spelet.

Våra tips för bra livebetting

Möjligheterna är alltså oändliga när det kommer till att spela live. Precis som när man lägger ett spel innan match så ska det poängteras att man bör göra sin research. Man kan absolut pricka in ett spel på ren flax men för att det ska bli ett vinnande koncept i längden så är det viktigt med kunskap när man ska spela på odds live. Förberedelserna i kombination med att läsa av en matchbild med allt vad det innebär samt följa oddsrörelserna är bra tips för att livebetting ska bli lönsamt.

Lika viktigt som det är att vara snabb när man väl ska till att lägga ett spel så är det till ens fördel att hålla sig kall och eventuellt avvakta om man vill invänta ett lite högre odds. Självklart ska man inte bli alltför girig utan placera ett spel om man tror att det kommer ge utdelning inom kort. Har man möjligheten att jämföra odds på olika spelbolag så kan det i längden ge extra klirr i kassan.